Közösség

Közösség

Felelős munkáltató vagyunk, elkötelezettek az etikus munkavégzési gyakorlatok javítása mellett. A törvényes üzleti tevékenység minden helyzetben elengedhetetlen számunkra. Szeretnénk, ha munkatársaink úgy éreznék, értelmes munkát végeznek egy jól irányított munkakörnyezetben.

Munkatársaink folyamatos tanulásának és jólétének elősegítése

Aidian Sustainability Social

Munkatársaink

Működésünk alapja a professzionális és elkötelezett munkatársaink. Munkatársaink a legfontosabb értékünk. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden alkalmazottunkat egyenlően, tisztességesen és tisztelettel kezeljük. Szeretnénk kiváló munkahely lenni, egészséges és biztonságos munkakörnyezetet kínálni munkatársainknak.

Jólét és kompetencia menedzsment

Szeretnénk, ha munkatársaink úgy éreznék, készségeiknek megfelelő, tartalmas munkát végeznek egy jól irányított munkakörnyezetben. Fontos számunkra, hogy gondoskodjunk munkatársaink jólétének és készségeinek folyamatos fejlesztéséről. A munkahelyi jólét és sikeresség feltétele, hogy minden dolgozó ismerje a munkája során kitűzött célokat, visszajelzést kapjon teljesítményéről és megtapasztalja a munkahelyi sikert.

A működési környezet változásával egyre nagyobb szerepet kap a személyzet képességeinek folyamatos fejlesztése. Az Aidian minden dolgozójának egyenlő esélyei vannak arra, hogy saját munkájukban sikeresek legyenek és fejlődjenek. Változatos karrier és fejlődési lehetőségeket biztosítunk különböző pozíciókban.

Emberi jogok és anti-korrupció

Célunk, hogy minden tevékenységünk során megfeleljünk az emberi jogi kötelezettségeknek. Arra törekszünk, hogy saját, illetve alvállalkozóink, beszállítóink és egyéb együttműködési partnereink tevékenysége során ne sérüljenek meg az emberi jogok. Elkötelezettek vagyunk és tiszteletben tartjuk az ENSZ Globális Megállapodásának tíz alapelvét és értékeit, valamint az ILO-egyezményekben foglalt elveket, és ugyanezt várjuk el partnereinktől is.

Az Aidian részt vesz a vesztegetés és a korrupció elleni nemzetközi küzdelemben, és részt vesz az ENSZ Globális Megállapodásában. Az Aidian elkötelezett a határozott munkamorál mellett, és szigorúan megtiltja alkalmazottainak, beszállítóinak, szolgáltatóinak, partnereinek és forgalmazóinak vesztegetést és korrupciót, valamint minden olyan magatartást, amely ilyen illegális tevékenységek látszatát vagy gyanúját keltheti. Az Aidian bevezette a tisztességes versenyre vonatkozó irányelveket, mint az Aidian etikus üzleti gyakorlatának kódexét.