Környezet

Környezet

Elkötelezettek vagyunk teljesítményünk folyamatos javítása és környezetünk terhelésének aktív csökkentése mellett. Az adatok gyűjtése és a mutatók értékelése fontos eszköz számunkra teljesítményünk nyomon követésében és javításában.

Cselekvéseink a környezeti hatások aktív csökkentése érdekében

Aidian Sustainability Environment

Környezetvédelmi felelősség az Aidiannál

Az Aidian környezetvédelmi rendszere az ISO 14001 környezetvédelmi szabványban meghatározott elvekre épül. Célunk, hogy aktívan csökkentsük a környezetünkre gyakorolt hatásunkat, felismertük vállalkozásunk legjelentősebb környezetvédelmi vonatkozásait. Ezek a szempontok a nyersanyag-, energia- és vízfogyasztásra, a szennyvízbe történő kibocsátásra és a működésünk során keletkező hulladék mennyiségére vonatkoznak. Folyamatosan mérjük és figyeljük a környezettel kapcsolatos történéseket.

Teljesítményünk mérése létfontosságú a fenntarthatóság kezelésében és a fejlődés nyomon követésében. A megfigyelt tételek egy része kötelező, a helyi és telephelyspecifikus környezetvédelmi engedélyekben meghatározott követelmények alapján. A környezetvédelmi és kémiai biztonsági hatóságok példák azon külső instanciákra, amelyeknek a környezetvédelmi teljesítményünkre vonatkozó szabályozási nyomon követési adatokat szolgáltatunk. Az adatgyűjtés és a mutatók értékelése fontos eszköz számunkra saját teljesítményünk nyomon követésében és javításában.