Rólunk

Rólunk

1974-ben alapított, vezető, finnországi székhelyű in vitro diagnosztikai (IVD) vállalat vagyunk. Megbízható és gyors diagnosztikai teszteket fejlesztünk, gyártunk és forgalmazunk az egészségügyi ellátási pontok számára. Célunk a globális egészségügy támogatása a hatékony egészségügyi ellátás elősegítésével, pontos és gyors diagnosztika révén. Megoldásokat kínálunk a globális egészségügyet fenyegető egyik legnagyobb veszélyforrás, az antimikrobiális rezisztencia (AMR) elleni küzdelemhez, és elősegítjük az antibiotikumok fenntartható használatát az alapellátásban.

Az Aidian, korábban Orion Diagnostica, egy 1974-ben alapított finn székhelyű in vitro diagnosztikai (IVD) vállalat. Megbízható és gyors diagnosztikai teszteket fejlesztünk, gyártunk és forgalmazunk, különösen az alapellátás számára. Célunk, hogy pontos és gyors diagnosztikával elősegítsük az egészségügyet világszerte a hatékony egészségügyi ellátás előmozdításával. Ennek elérése érdekében innovatív megoldásokat kívánunk nyújtani az ellátási pontok számára. A betegek korai nyomon követése és az ellátási ponton történő tesztelés olyan időszerű eredményeket biztosít, amelyek támogatják az egészségügyi szakembereket a kezelési döntések meghozatalában.

Üzletünk középpontjában a kiváló minőségű termékek és a betegbiztonság állnak. Az ellátási pontokra specializálódtunk, és termékportfóliónk többek között a fertőző betegségek diagnosztikájára, a cukorbetegség jobb kezelésére és a vastagbélrákszűrésre kínál megoldásokat. Emellett könnyen használható termékeket kínálunk a kórházak és az ipar számára a higiéniai monitorozáshoz.

Az egészségügyben az antibiotikumok megfelelő használata kulcsfontosságú az antimikrobiális rezisztencia (AMR) megelőzésében, amely a globális egészségügy egyik legnagyobb veszélye. Az antibiotikumok ésszerű felírását a felírás előtti, gyors és pontos, az ellátás helyén végzett tesztek segítségével végzett vizsgálat segíti. A C-reaktív protein (CRP) kiváló eszköz a diagnosztikai bizonyosság növelésére és az antibiotikumok helyes használatának irányítására. Termékeink megoldásokat kínálnak az AMR elleni küzdelemhez és az antibiotikumok fenntartható használatának előmozdításához az alapellátásban.

Globális jelenlétünk több mint 60 országra terjed ki. QuikRead go® zászlóshajó termékeinket világszerte használják, ügyfeleink több mint 60 000 műszert használnak. Teljes mértékben megfelelünk az ISO 13485 minőségi szabványnak, valamint az FDA követelményeinek.

Körülbelül 300 elkötelezett munkatársunk van, akik a jobb egészségügyi ellátást szolgáló eszközök létrehozásának élvonalában akarnak lenni. A finnországi Espoo-ban található székhelyünk mellett 12 különböző országban van helyi irodánk: Svédországban, Norvégiában, Dániában, Németországban, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Magyarországon, Lengyelországban, Hollandiában, Belgiumban, Észtországban és Kínában.

Aidian Company Brochure

Aidian's local offices

Küldetés és jövőkép

  • Küldetés
  • Jövőkép