Rólunk

Rólunk

Vezető IVD cég vagyunk, ügyfeleinknek és partnereinknek a legjobb megoldásokat és szolgáltatásokat kínáljuk ügyfélközpontú gondolkodásmóddal, kiváló minőségű termékekkel és agilis tevékenységünkkel. Elősegítjük a hatékony és folyamatos egészségügyi ellátást azáltal, hogy megbízható, gyors és könnyen használható diagnosztikai POC teszteket fejlesztünk ki.

Finnországi székhelyű IVD cég vagyunk, közel 50 éves tapasztalattal rendelkezünk a megbízható, gyors és könnyen használható diagnosztikai tesztek kifejlesztésében és gyártásában, különösen az alapellátásnak.

Ügyfeleinknek és partnereinknek a legjobb megoldásokat és szolgáltatásokat kínáljuk ügyfélközpontú gondolkodásmóddal, kiváló minőségű termékekkel és agilis tevékenységünkkel. Határozott „meg tudjuk csinálni“ hozzáállásunk mellett arra törekszünk, hogy rugalmas megoldásokat kínáljunk ügyfeleink egyedi igényeinek megfelelően.

300 elkötelezett alkalmazottunk van, akikkel szeretünk élen járni a minél jobb egészségügyi eszközök kifejlesztésében. Időben meghozott helyes kezelési döntés lehetőségével járulunk hozzá a globális egészség egyik legnagyobb veszélyét jelentő antimikrobiális rezisztencia elhárításához.

A finnországi Espoo-ban található központunkon kívül 12 különböző országban vannak irodáink: Svédországban, Norvégiában, Dániában, Németországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Lengyelországban, Hollandia, Belgium, Észtország és Kínában.

Egyre inkább fókuszálunk cégünk bővítésére és olyan termékek kifejlesztésére, amelyek megfelelnek ügyfeleink igényeinek most és a jövőben is.

Globálisan több mint 60 országot fedünk le. Cégünk zázslóshajóját, a QuikRead go® nevű termékünket világszerte használják, ügyfeleink közel 60 000 műszert használnak. Teljes mértékben megfelelünk az ISO 13485 minőségi szabványnak, valamint az FDA követelményeinek.

Értékek, küldetés és jövőkép

  • Értékek
  • Küldetés
  • Jövőkép