Rólunk

Rólunk

Az Aidian betegágy melletti (point-of-care, POC) vizsgálatokra szakosodott, vezető in vitro diagnosztikai (IVD) vállat. Elsősorban az egészségügyi alapellátásban dolgozó egészségügyi szakemberek számára fejlesztünk, gyártunk és adunk el gyors, megbízható és könnyen használható diagnosztikai teszteket.

Termékeink immár több mint 40 éve segítik az egészségügyi szakembereket a helyes terápiás döntések meghozatalában, valamint a betegek egészségügyi állapotának nyomon követésében. Világszerte több mint 60 országban képviseljük magunkat, és bevételeink 90 %-a külföldi eladásokból származik. Vezető termékeink, a QuikRead® és a QuikRead go® készülékek, világszerte közel 50 000 munkahelyen vannak kihelyezve. Cégünk, melynek központja Espoo városában található Finnországban, közel 300 alkalmazottat foglalkoztat. A 2018. évi forgalmunk 53 millió euró volt. Az Aidian Oy egy befektetési alap tulajdonát képezi, melynek az Axcel Management A/S, a skandináv országok vezető, magánbefektetési társasága a kezelője.

Vezető termékünk, a QuikRead go® rendszer, a C-reaktív fehérje meghatározására szolgál ujjbegyből vett vérmintából, amely két percen belül eredményhez vezet. Az orvosok a CRP-tesztet a beteg látogatásakor használhatják a bakteriális és a vírusfertőzések megkülönböztetésére és ezzel az antibiotikumkezelés célzott alkalmazására. A rendszer tartalmazza még a Strep A antigént detektáló tesztet, a CRP+Hb mennyiségi meghatározást, valamint a széklet okkult vérzés kimutatást (iFOBT).

A higiéniás monitorozásra szánt Orion Diagnostica tesztek lehetővé teszik az ipari vállalkozások, intézmények és hatóságok számára a mikroorganizmusok vagy termékmaradékok általi szennyeződések kimutatását, valamint a tisztítási és fertőtlenítési eljárások hatékonyságának ellenőrzését.

Termékeinket világszerte több mint 60 országban értékesítjük leányvállalatok, értékesítési irodák és elosztói hálózaton keresztül az egészségügyben és a higiéniai monitorozásban tevékenykedő ügyfeleinknek. Továbbá forgalmazunk termékeket más ismert diagnosztikai termékgyártókon keresztül is.

Értékeink, küldetésünk és céljaink

  • Értékeink
  • Küldetésünk és céljaink