Fenntarthatóság

Fenntarthatóság

Elkötelezettek vagyunk a felelősségteljes és fenntartható működés iránt. Az Aidian valamennyi művelete során a betegbiztonság az irányadó érték. Fókuszterületeink a környezetvédelem, az egészségügy és a társadalom, teljesítményünk folyamatos javítása mellett ezeken a fókuszterületeken vagyunk elkötelezettek.

Fenntarthatóság az Aidiannál

Az Aidian elkötelezett a felelősségteljes és fenntartható működés, valamint az etikus munkavégzés fejlesztése mellett. A felelősségvállalás, az etikus és törvényes üzleti tevékenység minden helyzetben elengedhetetlen az Aidian számára. Működésünket az Aidian Magatartási Kódexe és vállalatirányítási szabályzata vezérli, munkatársaink pedig elkötelezettek a magas szintű etikai normák és üzleti gyakorlatok betartása mellett. Ezenkívül az Aidian működését és munkamódszereit számos kötelező irányelv és konkrétan meghatározott vállalati irányelvek vezérlik.

Vállalkozásunkat hosszú távon, felelősen és fenntartható módon kívánjuk növelni és fejleszteni. A betegbiztonság az irányadó érték az Aidian összes művelete során. Olyan termékeket szeretnénk kínálni, amelyek elősegítik a hatékony és gördülékeny egészségügyi ellátást. Termékkínálatunkon keresztül részt veszünk az antimikrobiális rezisztencia (AMR) elleni küzdelemben, amely az egyik legnagyobb globális egészségügyi fenyegetés.

Három fő fenntarthatósági fókuszterületünk a környezet, az egészségügy és a társadalom. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy folyamatosan javítsuk teljesítményünket ezeken a fókuszterületeken, és igyekszünk elérni az ezek irányítására kitűzött magas célt.

Elkötelezettségeink a külső kezdeményezések iránt

UN Global Compact

Büszke résztvevői vagyunk az ENSZ Globális Megállapodásnak, a világ legnagyobb vállalati fenntarthatósági kezdeményezésének. Az ENSZ Globális Megállapodás támogatja a vállalatokat a felelősségteljes üzletmenetben azáltal, hogy stratégiáikat és működésüket összehangolják az emberi jogok, a munkavégzés, a környezetvédelem és a korrupció elleni küzdelem egyetemes elveivel, és olyan lépéseket tesznek, amelyek elősegítik a társadalmi célok elérését.

Nézze meg a mi Sustainability Report 2022.

Responsible Care®

Tagjai vagyunk a nemzetközi Responsible Care fenntarthatósági programnak. A Responsible Care a globális vegyipar önkéntes kezdeményezése a környezeti, egészségügyi, biztonsági és védelmi teljesítmény folyamatos fejlesztése és kiválósága érdekében. A Finn Vegyipari Szövetség koordinálja a Responsible Care program végrehajtását Finnországban.