Egészség

Egészség

A betegbiztonság az irány érték az Aidian minden tevékenységében, azon dolgozunk, hogy termékeink biztonságát szavatoljuk azok teljes életciklusa során. Termékkínálatunkkal elősegítjük a hatékony és gördülékeny egészségügyi ellátást, és részt veszünk az antimikrobiális rezisztencia (AMR) elleni küzdelemben, amely az egyik legnagyobb globális egészségügyi fenyegetés.

Az Aidian intelligens egészségügyi megoldásokat kínál az ellátás helyén

Aidian Sustainability Health

Betegbiztonság és termékfelelősség

Küldetésünk, hogy világszerte segítsük az egészségügyeta hatékony és gördülékeny egészségügyi ellátás előmozdításával. A betegbiztonság felelősségünk központi eleme, és az Aidian összes műveletének irányadó értéke. Azon dolgozunk, hogy szavatoljuk termékeink biztonságát azok teljes életciklusa során. Termékeinket minősített gyártóberendezéssel, ellenőrzött gyártási környezetben gyártják, validált gyártási és minőség-ellenőrzési módszereket alkalmazva annak biztosítására, hogy minden tétel megfeleljen az előre meghatározott minőségi előírásoknak.

Minden tevékenységünket az egészségügyi hatóságok törvényi és szabályozási követelményei alapján végzünk. Ezen túlmenően követjük az iparágunk által nemzetközileg is alkalmazott harmonizált gyakorlatok közösen elfogadott kódexét. Az Aidian követi a termékeire vonatkozó követelményeket, mint például az IVD diagnosztikára vonatkozó EU irányelvet, valamint az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságának (FDA) és más nemzeti szabályozó hatóságok megfelelő követelményeit, valamint az ISO 13485 szabványt. Az Aidian jelenleg is az új IVD-szabályozás követelményeit valósítja meg.

Az Aidian segít az antimikrobiális rezisztencia elleni küzdelemben

Az antimikrobiális rezisztenciaglobális egészséggyi veszély

Az antibiotikumok életmentő gyógyszerek, és a legfontosabb gyógyszerek a bakteriális fertőzések kezelésére. Sajnálatos módon az antibiotikumok túl- és helytelen használata ösztönözte az antibiotikum-rezisztens baktériumok kialakulását. Ennek eredményeként az antibiotikumok hatástalanná válnak, és a korábban kezelhető fertőzések gyógyítása nehézzé válik. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) az antimikrobiális rezisztenciát (AMR) a 10 jelenlegi globális egészségügyi fenyegetés egyikének nyilvánította.

Az antibiotikumok csak bakteriális fertőzések kezelésére használhatók. Az egészségügyben használt antibiotikumok többségét az alapellátásban írják fel, ahol a légúti fertőzések a leggyakoribb okai az egészségügy felkeresésének. A légúti fertőzések körülbelül 90%-át azonban vírusok okozzák, amelyek maguktól gyógyulnak, és nem szükséges antibiotikum a gyógyításhoz. Az antibiotikumok megfelelő használata kulcsfontosságú az AMR elleni küzdelemben. Az Aidian QuikRead go CRP és Strep A tesztjei segítik az egészségügyi szakembereket azon döntésükben, hogy szükség van-e antibiotikumokra vagy sem.