Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)

Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)

Hogyan tudom az Aidian Akadémiát használni?

Az Aidian Akadémia éves megállapodást igényel. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az értékesítéssel.

Mi az az Aidian Akadémia liszensz díj?

Minden hallgatónak liszenszre van szüksége (Kat. sz. 154801), hogy hozzáférhessen az Aidian Akadémia e-képzés platformjához. Az Aidian Akadémia jelszóval érhető el.

Mi az az Adian Akadémia kurzus díj?

Egy tanfolyam díj (Kat. sz. 154802) lehetővé teszi, hogy minden tanuló beléphessen egy tanfolyamra, aki rendelkezik liszenszel. Ön szabadon választhat kurzust vagy kombinálhatja a kurzusokat. Könnyedén hozzáadhat további kurzusokat, utólag is.

Mi az a koordinátor?

Nagyobb hallgatói csoport esetén lehetőség van koordinátori szerep felvételére kiegészítő funkcióként. A koordinátor a saját csoportjának tanulója, aki új hallgatókat vehet fel a csoportjába, nyomon követheti a hallgatók haladását a kurzusokon és információkat kaphat a kiállított bizonyítványokról.

Hogyan férhetek hozzá az Aidian Akadémiához?

Az Aidian Akademiához való hozzáféréséhez engedélyre van szükség. A szolgáltatás használatba vétele után e-mailt fog kapni az adminisztrátortól (Aidianon keresztül) a felhasználónevével (e-mail címe), ideiglenes jelszavával és az Aidian Akadémia linkjével. Kérjük, ellenőrizze a levélszemét mappáját, arra az esetre, ha az üdvözlő e-mailt oda kézbesítették volna.

Ki láthatja a kurzuson történő haladásomat?

A hallgatók nem látják egymást az Aidian Akadémián. Csak akkor láthatja más az előrehaladást, ha van a csoportjának egy koordinátora kijelölve. Az Aidian Akadémia GDPR kompatibilis.