Aidian Connect

Aidian Connect

Az Aidian Connect egy olyan alkalmazás, amely a QuikRead go® eszközökhöz eredményeit mobileszközön fogadja. Az Aidian Connect segítségével azonnal megoszthatja az eredményeket a betegek gyorsabb kezelése, a munkaterhelés csökkentése és a feladatok egyszerű kiegyensúlyozása érdekében. Egészségügyi szakemberek általi használatra készült.

Az alkalmazás elérhető a támogatott Apple iOS és Android mobileszközökön.

Az Aidian Connect egy kiegészítő alkalmazás a QuikRead go® eszközökhöz. A biztonságos és titkosított Aidian Connect csak az előre beállított felhasználók számára biztosít hozzáférést az adatokhoz. Az adatintegritás-ellenőrzések és a naplózási funkciók biztosítják, hogy megbízható eredményeket kapjon. Az Aidian Connect teljesen vezeték nélküli mobilitást tesz lehetővé a QuikRead go eszközökhöz számára, és a megbízható eredmények bármikor és mindenhol elérhetők.

Az Aidian Connect alkalmazás Apple és Android mobiltelefonokkal és táblagépekkel működik, használatukhoz iOS 11.0 vagy újabb, Android 7.0 vagy újabb verziók szükségesek.

Az Aidian Connect funkcióval rendelkező mobileszköznek ugyanannak az egészségügyi szervezetnek a biztonságos helyi hálózatához kell csatlakoznia, mint a QuikRead go eszközöknek.

Az Aidian Connect alkalmazás nem használható állandó betegfelvételi alkalmazásként.

Az Aidian Connect segítségével:

  • Láthatók és megoszthatók az eszköz által generált eredmények
  • Megadhat az eredmény kezelésével kapcsolatos információkat
  • Létrehozhat és exportálhat minőség-ellenőrzési adatot
  • Nyomthatja az adatokat irodai vagy hőnyomtatókra

Töltse le az Aidian Connect alkalmazást