Közösségi média politika

Az Aidian a a következő közösségi oldalakon van jelen: LinkedIn, Twitter, Instagram és a YouTube. A linkek az említett közösségi oldalakra megtalálhatók az aidian.hu oldalon vagy a megfelelő webcímeken:

A közösségi oldalakon az Aidian kizárólag alapinformációkat közöl az egyes termékekről, diagnosztikákról, szabad munkapozíciókról, és csakis általános kereskedelmi információkat nyújt az olvasóknak. A közösségi oldalak tartalma angol nyelvű.

Amennyiben kérdését egy bizonyos termékünkkel kapcsolatban a közösségi oldalunkon küldte el, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a következő vállalati e-mail címen is, ha választ szeretne kapni kérdésére: product.support@aidian.eu

Az Aidian vállalat közösségi csatornáinak a kommunikációért felelős csapata bízik abban, hogy a közösségi oldalak tartalmához hozzájáruló külső személyek ragaszkodnak a jómodorhoz, valamint az illedemes megjegyzésekhez. Fenntartjuk továbbá a jogot arra, hogy bizonyos esetekben a nem odaillő megjegyzéseket töröljük a közösségi oldalról.

Felelősség kizárása

Az Aidian nem vállalja a felelősséget a külső személyek közzösségi oldalakhoz való hozzájárulásaiért, sem pedig a további tettekért, következtetésekért vagy (közvetlen vagy közvetett) károkért, melyek a fenn említettekből kifolyólag következnek. Az Aidian közösségi csatornái tartalmazhatnak linkeket további külső weboldalakra. Az Aidian nem vállalja a felelősséget a külső felek oldalainak tartalmáért.

A közösségi médiára vonatkozó teljes, angol nyelvű szöveget megtalálja a következő oldalon:

www.aidian.eu/privacy/social-media-policy