QuikRead go CRP termékek

QuikRead go CRP termékek

A QuikRead go CRP-tesztek hatékony eszközök a point of care vizsgálatnak. A tesztek könnyen használhatóak, minimális gyakorlati időt igényelnek, és perceken belül megbízható eredményeket kínálnak.

A QuikRead go termékportfóliója öt különböző C-reaktív protein (CRP) tesztet tartalmaz:

QuikRead go CRP

A QuikRead go CRP teszt perceken belül megbízható eredményeket ad a CRP-ről, és felgyorsítja a helyes diagnózis felállítását.

További információ

QuikRead go easy CRP

A QuikRead go easy CRP-vel együtt használt egyedülálló egylépcsős mintagyűjtő minimalizálja a gyakorlati lépéseket, és lehetővé teszi a gyors és egyszerű CRP vizsgálatot.

További információ

QuikRead go CRP+Hb

A QuikRead go CRP+Hb teszt megbízhatóan két eredményt nyújt, a CRP-t és a hemoglobint (Hb), egyetlen mintából, egyetlen elemzéssel.

További információ

QuikRead go wrCRP

A QuikRead go wrCRP teszt perceken belül széles tartományú CRP-eredményeket nyújt, és felgyorsítja a helyes diagnózishoz vezető utat.

További információ

QuikRead go wrCRP+Hb

A QuikRead go wrCRP+Hb teszt megbízhatóan két eredményt biztosít, a széles tartományú CRP-t és hemoglobint (Hb), egyetlen mintából egyetlen elemzéssel.

További információ


A használatra kész QuikRead go rendszer, amely a műszerből és reagenskészletekből áll, pontos és gyors eredményeket biztosít. Az egészségügyi szakember számos QuikRead go point of care teszt közül választhat, hogy a legtöbbet hozza ki a QuikRead go rendszerből.

Érdeklik Önt a termékeink?